SİTE KULLANIM ŞARTLARI; 

Yasal Uyarı:

hayat40tansonra.com sitesinde yer alan seyahat ve lezzet durağı bilgileri, tavsiye ve yorumlar yazarın kişisel deneyimlerini yansıtmaktadır. Seyahat danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan tavsiye ve yorumlar tavsiyede bulunan ve yorum yapanların kişisel deneyimlerine dayanır. Buradaki görüşler sizlerin seyahat tercihlerinize ve kişiliğinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada bulunan bilgilere dayanılarak seyahat için karar verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site içindeki, gerekse site için kullanmış olduğumuz kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitede bulunan bilgilerin kullanılması sonucunda okuyucuların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, maliyetlerden, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı hayat40tansonra.com yönetimi ve yazarları sorumlu değildir.

SİTE TELİF HAKLARI; 

5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu & Digital Millennium Copyright Act Gereği (Site Telif Hakları Konusunda) Yasal Uyarı:

hayat40tansonra'nın isim hakları, içeriği, şablonu, sloganı, tasarımı ve site içindeki tüm dokümanlara ait hakları saklıdır. Site içerisinde yer alan sayfalarda aksi belirtilmediği sürece, site içindeki hiçbir doküman, sayfa, grafik, tasarım unsuru ve diğer unsurlar izin alınmaksızın kopyalanamaz, başka yere taşınamaz, alıntı yapılamaz, internet üzerinde veya her ne şekilde olursa olsun, kar amaçlı veya kar gütmeden, yayınlanamaz ve kullanılamaz (arama motorlarının dizinleri için kullandıkları geçici bellek kayıtlarından alınmış olsalar dahi). Sitemizi ziyaret eden misafirlerimiz, sitenin telif hakkı konusunda şahsımın tüm talep ve açıklamalarını kabul ettiklerini beyan ve taahhüt ederler. Hakları saklı tutulmuş eserler, sahiplerinin muvafakati olmadan hiç bir suretle çoğaltılamaz, alıntı yapılamaz, yayınlanamaz, başka bir yerde kullanılamaz. Sitenin hiç bir unsuru içinde yer alan dokümanlar site Yöneticisinin önceden verilmiş açık muvafakati olmaksızın başka siteler ya da medyalara kopyalanamaz.


Sitedeki içerikleri kullanmak isterseniz iletişime geçip sayfamızdan izin konusu ile ilgili mesaj atabilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar