Reklam ve İşbirliği | Hayat40tansonra


Merhaba, Hayat40tansonra'ya hoşgeldiniz. Bu yazıda blog sayfam, sosyal medya hesaplarım ve bu platformlarda birlikte işbirliği yapabileceğimiz konular hakkında kısa bilgi vereceğim. Her türlü reklam & işbirliği için yapacağınız teklifleri değerlendirmeye açığım.

Hayat40tansonra hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, blogda bulunan "HAKKINDA" yazısına göz atabilirsiniz.

2020 yılı Temmuz ayı sonunda başlayan yayın hayatında, özellikle son bir yılda görünürlüğü iyice artan Hayat40tansonra, her ay 10 bin üzerinde ziyaretçi ağırlayan ve ismi artık bir çok insan tarafından ezbere bilinen, gezi rehberi arandığında ilk akla gelen blog sayfalarından biri oldu. Hayat40tansonra, instagram başta olmak üzere diğer sosyal medya platformlarında ki hesapları gerçek takipçilerden oluşan, etkileşimi yüksek bir hesap durumundadır. Özellikle instagram hesabım aylık 100 bin civarı hesaba erişen ve 3000 civarı hesapla etkileşimde bulunan bir platform durumundadır. (Ocak 2022) Instagram hesabımın Ocak 2022 itibariyle takipçi sayısı 10B üzeridir. Ve hikayelerimde direk link paylaşma imkanı vardır.

Gelin gerek blog sayfamda, gerekse instagram hesabımda birlikte neler yapabileceğimize göz atalım.

Kendi siteniz için web içerikleri; Sitenizin temasına uygun konularda (seyahat, lezzet durakları ve güncel yaşam ağırlıklı) SEO uyumlu içerikler üretebilirim.

Banner Reklamları; Hayata40tansonra için temanın sağ tarafında bulunan reklam alanlarına markanız veya ürününüz için uygun ebatlarda banner reklam verebilirsiniz. Banner reklamlar teklifte bulunan firma/ şahıs tarafından hazırlanacaktır.

Backlink Çalışması; Web siteniz, firmanız, ürünleriniz için benim hazırlayacağım uygun içeriklerde backlink yerleştirmesi yapabilirim. Bunun yanı sıra benim kontrolümden geçmek şartıyla tanıtım yazılarınızı blog sayfamda süresiz olarak yayınlayabilirim.

Ürün Değerlendirme Yazısı; Ürün veya hizmetinizi kullanmak, deneyimlemek şartıyla okuyucuları bilgilendirici içerikler hazırlayıp süresiz olarak yayınlayabilirim.

Sosyal Medya Tanıtımları; Instagram hesabımdan ürün, hizmet yada markanızın tanıtımını sadece hikayeler vasıtasıyla link verecek şekilde yayınlayabilirim. İçeriğinizin benim hesap tarzıma uygun olması durumunda ana sayfamda da paylaşım yapabilirim.

Diğer Sponsorluklar; Özellikle yapacağım geziler için farklı alanlarda içerik üretmek, tanıtım yapmak maksadıyla işbirliği kurabiliriz. Yapacağım gezilerimde sponsorluk anlaşması yapılması durumunda ana menü sayfa sponsoru olabilirisiniz.

Yukarıda yazan konular ile ilgili detayları görüşmek üzere blog ana sayfada bulunan iletişim kutusunu, instagram mesaj kutusunu yada sezgin_besli@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz. 

Instagram Hesabım; hayat40tansonra

Yorum Gönder

0 Yorumlar