Nermin Hanım Zeytinliği | Hayat40tansonra

Genel: 

Nermin Hanım Zeytinliği Fabrika Satış Mağazası

Yeni bir lezzet durağı yazısı ile beraberiz:) Bu işletmeyi yazmasam inanın içim rahat etmeyecekti. Çünkü burası belki de her anlamda kusursuza yakın lezzette yemek yapan ve ortam olarak gördüğüm en iyi mekanlardan birisiydi. İşletme yol üzeri bir yer olmasına rağmen, bulunduğu alan, dekorasyon, yerleşim, lezzetler, fiyatlar, çalışanlar ile beni etkileyen sayılı yerlerin başında geldi:) 

İşletmenin adı Nermin Hanım Zeytinliği. Aslında burası komple bir tesis. Hemen girişte butik üretim yapan bir fabrika, yanında bir restoran ve bununla iç içe fabrika satış mağazası var. Fabrikayı gezmedik ama diğer yerleri detaylı olarak inceleme ve gezme imkanı yakaladım.

Girişimci bir kadın olan Nermin Gelbal Gökduman tarafından 2012 yılında 52 dönüm üzerinde 800 ağaçla başlayan bu hikaye, şu an 2.250 dönüm üzerinde 29.000 zeytin ağacı ile devam ediyor ve az önce bahsettiğim tesisler de 2019 yılından beri hizmette. İlk kurumsal markalarının ismi Olivo ve daha sonra Nermin Hanım Zeytinliği isimli kurumsal marka ile hem Ülkemizde hem de dünyada bir çok ödül kazanmış bir marka. 

Tesis Edremit-Balıkesir yolu üzerinde ve Havran/ Balıkesir'e bağlı. Google Maps ile ulaşıma buradan bakabilirsiniz. Ayrıca hem tesisi incelemek, hemde online alışveriş için kendilerine ait www.nerminhanim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Keşfet:


Az öncede yazdığım gibi tesise ilk girişte sağ tarafta butik üretim fabrikası, sol tarafınızda ise otopark ve büyük bir bahçe var. Bahçede oturma imkanı yok ama harika bir görsel sunuyor. Son derece büyük ve güzel dizayn edilmiş.

Üretim Fabrikası

Restoran Önü Bahçe

Biraz daha ilerlediğinizde restoran ve yan tarafında da güzel bir çocuk oyun alanı var. Baktığınızda bir restoran ama çocuk oyun alanı inanılmaz güzel:)) İnanın para verip gidilen oyun parklarından daha güzel ve kaliteli. Ayrıca tüm yeşil alanları son derece bakımlı.

Çocuk Oyun Alanı

Restoran ve Fabrika Satış Mağazası

Restoran hem yarı kapalı, hem de kapalı olmak üzere 2 alandan oluşuyor. Son derece ferah, tertemiz ve güzel dekore edilmiş. Masalar arası mesafe son derece geniş ve bu içinizi rahatlatan bir husus:) Birçok yer hijyen kurallarına dikkat ediyor ama burada sürekli bu konu ile ilgilenen ama sizi kesinlikle rahatsız etmeyen görevliler var.

Yarı Açık Alan

Kapalı Alan

Üstte sanki iki kat daha var ve galiba buralarda da oturma/ yemek yeme yerleri mevcut. Alt kat ise lavabo ve wc'lerin olduğu bölge. Alt katta inanın görmeye değer:)

Üst Kat

Lavaboların Olduğu Alan

Önemli olan konuya, yani lezzetlere gelecek olursak; Menüleri son derece geniş ve daha önemlisi lezzet konusunda gerçekten çok başarılılar:) Her damağa hitap edecek bilindik lezzetlerin yanı sıra, özel lezzetlerde mevcut. Ayrıca yemek öncesi size özel küçük bir şişe zeytinyağı açılarak, mezelerle birlikte ikram ediliyor. Biz masadan kalktığımızda inanın çok mutluyduk:) Fiyatlara gelirsek; Yediğiniz lezzete göre fazla değil. Kararında bir ücretlendirme var. Ve rahatsız edici değil. Çalışanlar tek tip kıyafet ve hepsi pırıl pırıl gençler. Güler yüzlü ve işlerine hakimler.

İşletmenin en güzel ve ilgi çekici yeri ise fabrikadan satış mağazası. İnanılmaz bir ürün çeşitliliği var ve tabi ki en değerli ve güzel ürünler ise zeytinyağları:) Besin değeri diğerlerine göre daha fazla olan soğuk sıkım zeytin yağları ise meşhur lezzetleri. Bunun haricinde zeytinden türetilmiş sabunlardan, duş jellerine, sıvı el sabunlarından, kolonyalara kadar bir çok ürün var. 

Fabrika Satış Mağazası

Ayrıca kendi üretimleri olan organik ürünlerde son derece ilgi çekici.

Fabrika Satış Mağazası

Fabrika Satış Mağazası

Tavsiyeler:

Pek tabi ki başka şehirlerden özel olarak buraya gelmek çok mantıklı değil:) Ama bu güzergahı kullanıyorsanız yada yakınlardaysanız, yol değiştirmeye değecek güzellikte bir işletme.

Zeytinyağı ve türevi ürünlere ilgi duyuyorsanız, online alış-veriş imkanı var ve sipariş verilebilecek güvenilirlik ve kalitede bir yer.

Yeni bir lezzet durağında görüşmek üzere:)

Yorum Gönder

42 Yorumlar

  1. What a wonderful review. It looks and sounds like it's going to be a very successful business. I like these kinds of stores. Very nice indeed! Enjoy your day.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much Bill:) Have a wonderful day.

      Sil
  2. It looks like a very cool place!
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    YanıtlaSil
  3. Çektiğiniz fotoğraflardan belli zaten. Son derece klas bir yer olduğu gözlemleniyor ve tüm kesitler, her şey harika görünüyor. Yazdığınız cümlelerde kesinlikle tek kelime abartı yok, eminim. İsmini ilk kez duyuyorum yalnız. Sanırım işletmeye yeni açılmış ya da bizim haberimiz olmamış. Öyleyse şimdi hemen web sitelerine girip biraz daha bilgileneyim. Teşekkürler bu güzel tanıtım için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler güzel yorumunuz için:) Zeytinyağı ve ürünleri her zaman ilgi çekici ve doğal olanları fazlası ile talep gören ürünler. Size çok daha yakın ve umarım gitme imkanınız olur:) Tekrardan sağolun.

      Sil
  4. Harika bir yer,bayılırım bu tarz işletmelere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, yemek yemeseniz bile gezmek, imkan varsa alış-veriş yapmak büyük keyif:)

      Sil
  5. I love these stores, they look so welcoming.

    Coisas de Feltro

    YanıtlaSil
  6. Hocam, güler yüzlü hizmet dedin ben tamamım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en çok dikkat ettiğim hususlardan hocam:)

      Sil
  7. Mekanın içi de dışı da çok güzelmiş. Çok emek verildiği belli. Yakın bir yer olsa gitmek isterdim. :) Zeytinyağını seven biri değilim ama diğer ürünler ilgi çekici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yolunuz o tarafa düşerse mutlaka aklınızda olsun, gitmeye kesinlikle değecek bir işletme:)

      Sil
  8. Çok güzel bir tesisle tanıştırdınız beni. Zeytinyağı hassas noktam. Yazınızdan sonra hemen sitedeki ürünlere baktım. Keyifli bir alışveriş beni bekliyor. Dediğiniz gibi o yol üzerinden geçerken mutlaka uğranmalı. Teşekkürler tanıtıma. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim:) Umarım damak tadınıza da hitap eder ve beni mahcup etmez:)) Saygılar.

      Sil
  9. Olivo ismi ilk gördüğümde bende de aynı hissi oluşturdu:) Yolunuz düşerse tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. Oldukça büyük bir yermiş. Son dönemde bu tarz işletmeler artıyor sanki. Hoş daha çok şarap alanıda var. Hem yetiştirip hem de bu tarz yeme-içme alanları yaratıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanların daha çok ilgisini çekiyor sanırım:)

      Sil
  11. Bu tür mekanları ben de seviyorum. Şehirler arası yolculuklarda imkan buldukça uğruyorum. :) Güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yol üstü düzgün işletme bulmak çok kolay değil:( O yüzden burası ideal yerlerden:) Teşekkür ederim:)

      Sil
  12. Temiz olduğu her halinden belli,hijyen kokusunu alıyorum ekrandan :)

    Güzel bir yermiş.Fabrika satış standına bayıldım.Resmi sitesini kurcalayacağım biraz:) Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyin tam olduğu yerlerden:) Özellikle bu tip stantlar en sevdiklerimden:) Hem gezmesi, hem de alışveriş yapması keyifli gerçekten:)

      Sil
  13. Çiftlik, fotoğrafdan dahi alabildim o taze zeytin yağı kokusunu.

    YanıtlaSil
  14. İyi ki uğramışsınız. Son 2 senedir zeytinyağlarımı oradan alıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru bir yeri anlattığım için daha da mutlu oldum şimdi:) Bizde çok beğendik:)

      Sil
  15. her yaz iki üç kez geçtiğim güzergahta son yıllarda görüyorum bende ama hiç uğramaya cesaret etmedim ama dışardan gerçekten dikkat çekici görünüyor. Deneyelim bir dahakine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırsat olursa mutlaka gidin:) Sadece yemek değil, fabrika satışı ürünlerde çok başarılı ve güzel:)

      Sil
  16. Merhabalar.
    Gerçekten çok güzel bir lezzet durağı paylaşımı olmuş. Emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Bu müteşebbis ruhlu bayan kardeşimizi de tebrik ederim. Bu tür işletmelere gerçekten çok ihtiyacımız var. Bu tür işletmeleri önce hizmet açısından değerlendireceğiz. İşin ticari kısmı, hem işletmeci, hem de hizmeti alanlar tarafından ikinci planda tutulması gerekir.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey:) Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Bu yer tam da dediğiniz gibi hizmet kalitesini, müşteri memnuniyetini ön planda tutan kaliteli ve başarılı bir işletme. Saygılarımla:)

      Sil
  17. Looks like a lovely place to dine in.

    Happy Wednesday, SzgnBsl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much Veronica:) Have a wonderful day:)

      Sil
  18. I would be delighted to go shopping there! I'm so curious, that's why I am going to visit the website www.nerminhanim.com :-)

    Happy Wedneday!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much Giorgio:) Thanks for your interest:)

      Sil
  19. İspanyolca'da atasözleri vardır (bunlar birçok nesiller boyunca insanların konuşmalarından doğan bir cümle olarak söylenen şeylerdir). Bu sözlerden biri diyor ki: Nereye gidersen, gördüğünü yap. Diyorum ki: Nereye gidersen git, gördüğünü ye. Her ülkenin gastronomisini severim. İlginç yazı!
    Sarılmak :))

    YanıtlaSil
  20. Muchas gracias por tu lindo comentario :) Feliz fin de semana:)

    YanıtlaSil
  21. o zaman hiç olmadı online bir şeyler almak lazım gelecek, teşekkürler tavsiye için. İyi bir zeytinyağı arayışımız hiç bitmiyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim:) Bizde de aynı dert var:D Yıllardır yurdumun denemediğimiz yeri kalmadı zeytinyağı için:) Ama burasını beğendik:)

      Sil
  22. Çok severim böyle yerleri:))) Çok güzelmiş, gitme imkanım yok ama online olarak mutlaka bakacağım:)) Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, sevindim beğenmenize:)

      Sil